Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.
Vem älskar inte bullar! De är söta, mjuka och jättegoda. Men bullar är också kultur, konst och historia och en massa annat som omtänksamhet och avkoppling.
Detta är en praktisk bakbok med mångas favoritbullar: kanel, vaniljkräm, tosca och kola. Det är också en läxbok. Här finns historier om semlan och kungen, Södertäljes kringelmadamer, kyrkliga bullar, sockerbetans ursprung och råd om hur man ha
Här kommer en skön omgång recept med härlig karamellsmak. Den berömda chokladbiten avslöjar alla sina hemligheter genom 30 söta recept. Pröva dem snarast möjligt: parisertoast med MARS, risgrynsgröt med MARS-sås, kryddkaka med MARS-glasyr, kladdkaka av choklad och MARS, snabblagad tiramisù, brylépudding med MARS
Klara, färdiga MARS!
Nu smyger den roliga och färgglada lilla chokladlinsen sig in i dina snacks och desserter!
Släpp loss din kreativitet med Smarties och roa dig med bokens lätta och goda recept som regnbågskaka, sockerglaserade äpplen med Smarties, franska makaroner i alla regnbågens färger, roliga robotar, sudaeglass med Smarties
En ren njutning för stora och små!
An illustrated lifestyle cookbook on the Swedish tradition of fika--a twice-daily coffee break--including recipes for traditional baked goods, information and anecdotes about Swedish coffee culture, and the roots and modern incarnations of this cherished custom.
Lyxfika utan gluten, mjölk och vitt socker
I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, hampatryffelbollar, mintig chokladpaj och avokadochokladtårta?
I boken Veganska kakdrömmar bjuder Hanna Bergström för kakor för varje tillfälle. Allt från riktiga familjeklassiker till nya spännande sorter. Med grunden i kemin som ligger bakom bakning har hon tagit fram recept som fungerar, och berättar hur du själv kan använda den kunskapen för att utveckla egna skapelser och drömkakor. Det blir en lek i köket med kakor som går att variera i det oändliga. D
Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
I lager
150 kr
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!
Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.