Vi har sammanställt recept på mycket, från klassiker som Janssons Frestelse och köttbullar till egna påhittade paj- och bullrecept. Vi har skrivit den här kokboken med särskild tanke på människor som plötsligt står inför en bjudning och en av de bjudna är födoämnesallergiker. Vad ska jag laga för något gott som ALLA kan äta? Med små förändringar i listan är det inte så svårt att tillaga något gott
Jorden erbjuder många källor av naturlig healingkraft som har använts av människor i olika länder i tusentals år som en del av deras vardagsliv.
Denna bok erbjuder en praktisk guide till hur du kan förstå och använda dessa uråldriga krafter som erbjuder enkla botemedel mot moderna problem, stress och den påföljande obalansen i hälsa och harmoni på ett säkert sätt som hjälper kropp och sin
Inspirerande handbok för alla som vill optimera sin hälsa och energinivå. Boken är uppbyggd med en faktadel om kost, raw food och livsstilsval som träning, optimal andning, kroppens inre miljö, pH-balans och mentala hälsa. Över 100 raw food-recept, med vackra foton till varje recept, inspirerar och gör det både enkelt och kul att äta mer grönt!
Dinkel är det bästa sädeskornet, den verkar värmande och är fettrik, den är högvärdig och midlare än alla andra spannmålsarter. Den som äter dinkel bildar bra muskelkött.
Dinkeln befrämjar rätt blodbildning, ger ett glatt sinnelag och gladlynthetens gåva. I vilken form man än tillreder och äter dinkel, som bröd eller kokt, är den bra och lättsmält.
Boken är indelad i tre delar. D
I lager
260 kr
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!
Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.