Kategorier

Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen

Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.

Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt

EAN: 9789174249422
Lagerstatus: I lager
190 kr

Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.

Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.

Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2019-04-30
Artikelkod 88939
Vikt 920 g
Sidantal 184
Förlag Bonnier Fakta (BONF)
Fotograf Oskar Falck
Formgivare Li Söderberg
Språk Svenska
Fotograf Martin Nordin
Formgivare Katy Kimbell
Mått 204 x 265 x 25 mm
Författare Martin Nordin
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!