Smoothie Bowls
En smoothie bowl är en krämigare variant av en "vanlig" smoothie-samma kalorimängd och näringsinnehåll men med längre mättnadskänsla.
- Ladda kroppen med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter.
- Stärk immunförsvaret.
- Få kroppen i balans.
En näringsrik smoothie bowl är perfekt som start på dagen, som mellanmål eller vid en paus på jobbet.
Är du sugen på att kicka igång en hälsosammare livstil, få mer energi och boosta immunförsvaret? Då kan en detox vara precis det du behöver!
Här får du grunderna för en detox - hur du förbereder dig, vad du bör tänka på under och efter en detox, vilka vanliga sidoeffekter du kan förvänta dig, vad du kan äta och vilken mat du bör undvika, allt för att hjälpa kroppen att rena sig själv.
Health-giving, accessible, delicious recipes, put together with passion and
purpose, and enlightening food stories from a civilisation that has not yet
lost touch with how to eat
ABOUT THIS BOOK
100 simply delicious vegan recipes--good for the planet, and for you--from the chef and blogger behind The Buddhist Chef.
A practicing Buddhist for over two decades, Jean-Philippe Cyr, aka The Buddhist Chef, believes that everyone has the power to make their vision of the world a reality--and that the most impactful way to do that is through the food we choose to make, eat, and ...
Upptäck en matvärld där nyckelorden konsumentmakt, hållbarhet, rättvis djurbehandling och tillgänglighet för allergi och alternativ kost står i fokus.
En hållbar receptbok som hjälper dig göra medvetna val.
Recepten har många olika praktiska funktioner för att underlätta och hjälpa dig i din matlagning. Genom "Visste du att"- rutorna får du en inblick i miljö- etiska- och hälsoaspekter. Om du ha
Njut av livets goda och ha koll på vikten! Nu är det dags att helt och hållet göra sig av med bantningskurer och inte behöva avstå från allt det goda som ger njutning och välbefinnande. Viktcoachens bästa tips och råd kan bli starten på ditt nya liv i balans. I Viktcoachens bästa tips och råd berättar Katarina Holm Johansson hur du med små förändringar i dina vanor kan få stora resultat på
Ta den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser. Njut sedan av din skörd i spännande maträtter och hälsobringande huskurer.
Vildvuxet hjälper dig att hitta till naturens alla användbara växter och frön. Till blommor och blad som gör gott för hela kroppen. Visste du till exempel att du kan äta brännässlans frön? De små vitaminbomberna kan
Looking to impress your family and guests with your cocktails? Look no further than this cocktail recipe book, The Bar Book - Bartending and mixology for the home cocktail enthusiast.Learn the key techniques of bartending and mixology from a master: Written by renowned bartender and cocktail blogger Jeffrey Morgenthaler,
You've seen Snoop work his culinary magic on VH1's Emmy-nominated Martha and Snoop's Potluck Dinner Party, and now, Tha Dogg's up in your kitchen...with his first cookbook.
In bread making, rice flour is usually considered less than preferable, especially when it comes to volume and texture. Supposedly only wheat flours allow bakers to get the crust thickness and crumb softness just right. However, a free-thinking duo has defied this rule by inventing new techniques for making a delicious range of alternative flour–based breads and baked goods.
This cookbook contains 78 recipes for delicious drinks, hearty breads, soups and hors d’oeuvres, robust entrées, and rich desserts that originate from the folkloric foundations of individual cultures throughout Europe and the English Isles in the Middle Ages. These ancient and exotic foods, libations, and flavors take you through history in a festive time machine—your own kitchen!
If there’s one thing the entire world can agree on, it’s pizza. It just might be the world’s favorite food. In every climate, in every region, in every kind of kitchen, there’s pizza to be had, infused with local flavor. In this definitive book, filled with hacks, tips, and secret techniques never before shared,
“What a way to travel through America! George Motz takes us one burger at a time.” —Bobby Flay, host, Food Network “In the land of the hamburger, George Motz is king, an enthusiastic, knowledgeable, and passionate king.” —Chicago Tribune
David Frenkiel and Luise Vindahl Andersen are the new faces of exciting vegetarian food. Their Green Kitchen Stories blog has a cult following and continually inspires people around the world to cook super-tasty healthy vegetarian recipes using only natural ingredients. In their book The Green Kitchen they will delight meat-eaters and non meat-eaters alike as…
The worldwide best seller. For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have. Coffee has never been better, or more interesting, than it is today.
Since its humble opening in 2005, Xi’an Famous Foods has expanded from one stall in Flushing to 14 locations in Manhattan, Brooklyn, and Queens. CEO Jason Wang divulges the untold story of how this empire came to be, alongside the never-before-published recipes that helped create this New York City icon.
Vad är det egentligen vi stoppar i oss? Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar. Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? F
LCHF-maten finns för alla
Airam (Maria Höglund) har varit hemma hos flera familjer, öppnat deras kylskåp och utifrån familjens behov skapat kreativa och enkla rätter enligt LCHF-modellen (LCHF ...